دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-02-03
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 71045 |
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲ | ارسال توسط :
3 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

نورا حسینی: از حیث مصارف بودجه حوزه شهردار تهران در سال ۱۴۰۴ بیشترین مصرف با اعتبار بالغ بر ۳۴۹۰ میلیارد تومان به طرح‌ها و پروژه‌های تملک دارایی یا عمرانی مستمری که توسط واحدهای اجرایی این حوزه انجام می شود، اختصاص دارد،  که این رقم نسبت به رقم ۱۵۷ میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۳۱ […]

نورا حسینی: از حیث مصارف بودجه حوزه شهردار تهران در سال ۱۴۰۴ بیشترین مصرف با اعتبار بالغ بر ۳۴۹۰ میلیارد تومان به طرح‌ها و پروژه‌های تملک دارایی یا عمرانی مستمری که توسط واحدهای اجرایی این حوزه انجام می شود، اختصاص دارد،  که این رقم نسبت به رقم ۱۵۷ میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۳۱ درصد رشد داشته.

از طرف دیگر برای پروژه های تملکی دارایی غیر مستمر حوزه شهردار نیز ۳۳۲۸ میلیارد تومان اعتبار در  بودجه  سال ۱۴۰۴  پیش بینی شده که این رقم هم نسبت به آنچه که برای سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده بوده با ۱۶۲ درصد رشد و افزایش تنظیم شده است.

از بودجه ۱۱۴۰ میلیارد تومانی حوزه شهردار تهران در سال ۱۴۰۴ رقمی در حدود ۴۲۰۴ میلیارد تومان به اعتبارات هزینه‌ای اختصاص پیدا کرده که این رقم نسبت به اعتبارات هزینه ای پیش بینی شده امسال ۱۱۰ درصد رشد داشته و قرار است  رقم ۲۰۰۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۳ در سال ۱۴۰۴ به ۴۲۴ میلیارد تومان برسد.

همچنین اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای حوزه شهردار تهران با ۱۴۵ درصد افزایش نسبت به سال قبل برای سال آینده پیش بینی شده و بر اساس بودجه قرار اعتبار ۲۷۷۳ میلیارد تومانی تملک دارایی سرمایه‌ای حوزه شهردار به با ۱۴۵ درصد افزایش به رقم ۶۸۱۹ میلیارد تومان برسد .

علاوه بر این رقم ۵ میلیارد تومانی اعتبارات تملک مالی حوزه شهردار با رشد ۲۳۰ درصدی برای سال ۱۴۰۴ به رقم ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومن خواهد رسید.

یک دفتر و این همه هزینه؛ جزئیات هزینه‌های دفتر زاکانی/ سازمان پرحاشیه رکورد افزایش اعتبار را زد

بودجه حوزه شهردار تهران فقط دربرگیرنده مصارف دفتر شهردار تهران نیست بلکه دربرگیرنده مصارف ۱۷ واحد اجرایی شهرداری اعم از سازمان‌های مختلف مثل سازمان فناوری اطلاعات شرکت ها موسساتی مثل موسسه رایان شهر هیئاتی مثل هیئت مرکزی گزینش و رسیدگی به تخلفات اداری سازمان های مثل سازمان مدیریت بحران و مراکزی مثل مرکز ارتباطات امور بین الملل مرکز مطالعات ،مرکز حقوقی یگان حفاظت سازمان بازرسی و سازمان بسیج شهرداری است  و این رقم مجموعاً هزینه‌های رقم ۱۱ هزار و ۴ چهل میلیارد تومان رقم اعتباری است که برای مصارف این ۱۷ واحد اجرایی در سال ۱۴۰۴ پیش بینی شده است.

در بودجه پیشنهادی برای سال ۱۴۰۴ واحدهای اجرایی حوزه شهردار تهران بیشترین افزایش بودجه برای سازمان فناوری‌های نوین پیش‌بینی شده و قرار است بودجه ۳۷۰ میلیارد تومانی این سازمان با ۵۳ درصد رشد به ۲۳۴ میلیارد تومان افزایش پیدا کند .بعد از این سازمان هم بیشترین رشد از آن سازمان فناوری اطلاعات هست و قراراست  بودجه ۹۵۳ میلیارد تومانی این سازمان در سال ۱۴۰۳ برای سال ۱۴۰۴ به رقم ۳۷۹۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند .رقم افزایش بیشتر سومین رقم افزایش بودجه متعلق به یگان حفاظت شهرداری هست که قرار بود بودجه ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی این یگان با ۲۹۵ درصد افزایش به رقم ۹۳ میلیارد تومان برسد.

اعتبارات  دفتر شهردار تهران به عنوان یکی از واحدهای اجرایی این حوزه دفتر حوزه شهردار تهران در سال ۱۴۰۴ رقمی بالغ بر ۱۱۵۴ میلیارد تومان هست که نسبت به سال ۱۴۰۳ با یک رشد ۴۱ درصدی این اعتبارات پیش بینی شده و مجموعاً ۱۰درصد کل اعتبارات حوزه شهردار را اعتبارات دفتر شهردار تهران به خودش اختصاص می دهد.

یک دفتر و این همه هزینه؛ جزئیات هزینه‌های دفتر زاکانی/ سازمان پرحاشیه رکورد افزایش اعتبار را زد

مسئله سازمان فناوری‌های نوین

مهدی اقراریان، عضو شورای شهر تهران در خصوص افزایش هزینه های دفتر شهردار  به اعتبارات پیش بینی شده برای سازمان فناوری‌های نوین اشاره می‌کند و به خبرآنلاین می‌گوید:یکی از موضوعاتی که در این دوره مورد انتقاد برخی اعضای شورای شهر تهران قرار گرفته، مسئله سازمان فناوری‌های نوین است. مخاطبان شما احتمالاً اگر اخبار حوزه مدیریت شهری را دنبال کنند، می‌دانند که شهردار تهران از ابتدای این دوره، پیگیر موضوع سازمان فناوری‌های نوین بوده است. جالب اینکه، برخلاف مسائل مهم‌تر، شهردار برای تصویب این موضوع شخصاً در جلسات شورا حضور پیدا کرد و چندین بار در این زمینه صحبت کرد. با این حال، در پایان دوره ششم همچنان شاهد ابهام در تشکیل این سازمان هستیم و تاکنون این سازمان راه‌اندازی نشده است.

او اضافه می کند:نکته مهم این است که طرح این موضوع موجب تضعیف حوزه آی‌تی و فعالیت‌های هوشمندسازی در شهر شد؛ مسئله‌ای که بارها از سوی اعضای شورا مورد انتقاد قرار گرفته است. حتی ریاست شورا نیز گاه‌وبیگاه به این مسئله اشاره کرده است. این دوره، علی‌رغم تأکید بر موضوع فناوری و هوشمندسازی، به دلیل بلاتکلیفی سازمان فناوری‌های نوین و جابه‌جایی‌های گسترده در حوزه آی‌تی شهرداری، به نتایج کارآمدی نرسید. اکنون نیز شاهد رشد بودجه حوزه فناوری در قالب دفتر شهردار هستیم. این موضوع، به نظر من، با خروج ردیف بودجه‌های فناوری از مسیر سازمان‌ها و ساختار شهرداری، اقدامی اشتباه است. امیدوارم در زمان بررسی هزینه‌های شهرداری، همکاران این مسئله را اصلاح کنند.

اقراریان با اشاره به این که  درآمدهای شهرداری در دست بررسی است و به زودی  به مسئله درآمدها خواهیم پرداخت. با احتمال زیاد، بودجه پیشنهادی شهرداری با کاهش مواجه خواهد شد، چرا که بخش بزرگی از منابع درآمدی به فروش املاک وابسته است، می‌گوید: فروش املاک شهر، به دلیل مخالفت جدی برخی اعضا، به کاهش سقف بودجه منجر خواهد شد و در نتیجه، برخی هزینه‌ها نیز کاهش خواهد یافت. یکی از محل‌هایی که نیازمند کاهش هزینه است، دفتر شهردار است.

یک دفتر و این همه هزینه؛ جزئیات هزینه‌های دفتر زاکانی/ سازمان پرحاشیه رکورد افزایش اعتبار را زد

او در پاسخ به این پرسش که یکی از هزینه‌های دفتر شهردار  کمک‌هایی است  که افراد حقیقی و نهادها و انجمن‌ها می‌شود  که محل ابهام است، توضیح می‌دهد: لیست این کمک‌ها در اختیار ریاست شورا قرار می‌گیرد  همچنین کمک‌های شهرداری به خارج از تهران، معمولاً در موارد خاص مانند سیل سیستان و بلوچستان یا حوادث طبیعی و در راستای مسئولیت اجتماعی تهران به‌عنوان پایتخت، انجام شده است. این موارد اندک، با اطلاع‌رسانی عمومی و تصویب در شورا همراه بوده است. آنچه اهمیت دارد، نظارت و پیگیری مستمر شورای اسلامی شهر بر اقدامات دفتر شهردار است. گسترش بی‌رویه فعالیت‌های دفتر شهردار، بدون شفافیت و ارزیابی صحیح، غیرقابل قبول است. حتی شهردار تهران در جلسات بودجه نیز به این موضوع اشاره کرد که این فعالیت‌ها باید به سازمان‌ها و معاونت‌های تخصصی منتقل شوند.

یک دفتر و این همه هزینه؛ جزئیات هزینه‌های دفتر زاکانی/ سازمان پرحاشیه رکورد افزایش اعتبار را زد

احمد صادقی، عضوشورای شهر هم در این خصوص به خبرآنلاین می گوید: هنوز  بخش هزینه های لایحه بودجه بررسی نشده  اما هر حال، دفتر شهردار برخی هزینه‌های مرتبط با مصارف شهری را مدیریت می‌کند. اگر هر یک از اعضا درخواست حمایتی برای یک مجموعه داشته باشند، این موضوع در دفتر شهردار بررسی می‌شود.

او ادامه می دهد: امسال شاهد افزایش هزینه‌ها در حوزه مدیریت بحران بوده‌ایم. این مسئله در هزینه‌های دفتر شهردار نیز تأثیر گذاشته است. بنابراین، باید تفکیکی مشخص بین هزینه‌های روزمره دفتر شهردار و هزینه‌های سازمان‌های مأموریتی که مستقیماً با دفتر شهرداری در ارتباط هستند، انجام شود.

علی‌اصغر قائمی، عضو شورای شهر هم در خصوص افزایش اعتبارات سازمان فن آوری های نوین ذیل دفتر شهردار به خبرآنلاین می گوید: موافقت با این موضوع ممکن نیست، زیرا در متمم بودجه، به‌طور کلی با هرگونه افزایش اعتبار برای سازمان فناوری‌های نوین مخالفت شد. دلیل این مخالفت نیز این است که این سازمان هنوز وجاهت رسمی پیدا نکرده است.
او ادامه می دهد: سازمان فاوا هم در ساختار دفتر شهردار قرار گرفته، این موضوع ممکن است به افزایش بودجه دفتر شهردار منجر شود. البته، باید توجه داشت که افزایش بودجه دفتر شهردار، به‌معنای هزینه در سیستم اداری آن نیست  و این مسئله با ردیف‌های کمکی که درخواست شده، تفاوت دارد. تمامی این ردیف‌ها در فصل بررسی هزینه‌ها به‌طور دقیق بررسی خواهند شد.

منبع خبر ( ) است و جذابان در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 71045 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50002204039  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه جذابان مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط جذابان در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید