جمعه, ۲۵ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-15
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 42955 |
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۶:۴۰ | ارسال توسط :
6 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرآنلاین، امروز سرپرست دادسرای جنایی تهران از «قتل منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا به دست همسرش خبر داد. به گفته قاضی محمد شهریاری این قتل به پلیس گزارش شد و بلافاصله ماموران به محل وقوع جرم اعزام شدند. تیم جنایی به‌ محض ورود به خانه موردنظر با جسد زن جوانی مواجه شدند که از […]

به گزارش خبرآنلاین، امروز سرپرست دادسرای جنایی تهران از «قتل منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا به دست همسرش خبر داد.
 
به گفته قاضی محمد شهریاری این قتل به پلیس گزارش شد و بلافاصله ماموران به محل وقوع جرم اعزام شدند. تیم جنایی به‌ محض ورود به خانه موردنظر با جسد زن جوانی مواجه شدند که از ضربات دمبل و چاقو به قتل رسیده بود. متهم که همسر مقتول است خودش را معرفی کرده و  دلیل قتل، اختلافات خانوادگی عنوان شده است. تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

در همین‌باره،‌شیما قوشه،‌ وکیل در شبکه اجتماعی ایکس/توییتر نوشت: «قتل خبرنگار زن توسط همسر وکیلش بار دیگر ثابت می‌کند که  خشونت علیه زنان مختص گروه یا اقشار خاصی از طبقات اجتماعی/اقتصادی نیست و در همه خانواده‌ها با هر خاستگاهی، زنان، قربانی خشونت خانگی می‌شوند.»

سکوت نکنید

 زهرا افتخارزاده، مددکار اجتماعی و مدیر موسسه کاهش آسیب آتنا (خانه امن برای زنان خشونت‌دیده) از ضرورت ایجاد مهارت گفت‌وگو در خانواده‌های آسیب‌دیده می‌گوید و معتقد است یکی از راهکارهای کاهش خشونت علیه زنان، گفتگو با مردان خشونت‌گر است؛ «مردان کمتر تمایل به گفت‌وگو دارند و من ریشه اساسی این موضوع را در بحث قدرت می‌بینم. چون بعضی از مردان تصورشان این است که زنان حامی‌ای از طرف خانواده و قانون ندارند و هر بلایی بخواهند می‌توانند سرشان بیاورند.»

او ادامه می‌دهد: برای زنان خشونت‌دیده مهم‌ترین پیشنهاد ما این است که به هیچ وجه و در هیچ شرایطی در برابر هر شکلی از خشونت سکوت نکنند. نه به این معنی که تا خشونتی رخ داد سریع خارج شوند و طلاق بگیرند. علت اینکه می‌گوییم در برابر خشونت سکوت نکنید این است که علاقه شدیدی به بنیان خانواده داریم. به این علت که شما با اولین سکوت مجوزی برای تکرار خشونت‌ها و افزایش شدت خشونت‌ها صادر می‌کنید که بزرگ‌ترین ضربه را به شما و بنیان خانواده می‌زند و باعث می‌شود اگر شما به لحاظ روانی کاملا سالم بودید به یک فرد بیمار تبدیل می‌شوید و ممکن است سال‌ها به درمان نیاز باشد که اثر آسیب‌ها از بین برود. و حتی با پذیرش خشونت به طرف مقابل هم ضربه می‌زنید و او را هر روز به فردی تبدیل می‌کنید که بیشتر آسیب روانی ببیند و بیمارتر شود.

این مددکار ادامه می‌دهد: ولی زمانی که در برابر اولین و کوچک‌ترین خشونت واکنش شدید نشان می‌دهید و طرف مقابل را متوجه می‌کنید که اگر این کار را تکرار کند شما قدرت و حمایت برای دفاع از خودتان دارید باعث تکرارنشدن خشونت می‌شود و می‌توانید در عین حفظ زندگی‌تان یک فرد سالم باقی بمانید و  به فرزندان و همسر زندگی سالمی را بدهید. بنابراین سکوت نکردن در برابر خشونت مهم‌ترین عامل حفظ زندگی و بنیان خانواده است و کسانی که به اشتباه تصور می‌کنند اگر  در برابر خشونت ایستادگی کنم و چون حمایت و کار ندارم باید سکوت کنم بدانید که خودتان بزرگ‌ترین خیانت را در زندگی‌تان می‌کنید. سکوت چیزی را حل نمی‌کند، خشونت با شدت بیشتری تکرار می‌شود و چیزی از زندگی باقی نمی‌ماند. همین امروز برای این موضوع اقدام کنید و همین امروز سکوت نکنید و کاری کنید که طرف مقابلتان متوجه شود نمی‌تواند با شما اینطور برخورد کند و مجبور است پای میز مذاکره بیاید و گفت‌وگو را یاد بگیرد.

واکنش یک وکیل به قتل خبرنگار ایرنا توسط شوهرش/ یک مددکار: به هیچ وجه و در هیچ شرایطی در برابر هر شکلی از خشونت سکوت نکنید

آمار جهانی خشونت علیه زنان

طبق بزرگترین مطالعه‌ای که تاکنون که در مورد میزان خشونت علیه زنان انجام شده است، از هر چهار زن در سراسر جهان یک‌نفر توسط همسر مورد حمله فیزیکی یا جنسی قرار گرفته است.

این گزارش که توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) و به همراهی سازمان ملل انجام شده است، نشان می‌دهد که خشونت خانگی از ابتدای جوانی آغاز می‌شود و تخمین زده می‌شود که یک ‌چهارم  زنان جوان ۱۵ تا ۱۹ ساله حداقل یک‌بار در زندگی خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند. بیشترین آمار نیز در افراد۳۰ تا ۳۹ سال مشاهده شده است.

سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند که حدود یک سوم زنان ۱۵ ساله یا بالاتر، بین ۷۳۶ میلیون تا ۸۵۲ میلیون نفر، در زندگی خود نوعی خشونت جنسی یا جسمی را تجربه خواهند کرد.

این مطالعه اطلاعات مربوط به خشونت ناشی از همسر صمیمی یا غیرصمیمی در ۱۶۱ کشور را بین سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۱۸  تحلیل کرده است و تأثیر مداومِ همه‌گیری کووید-۱۹ در آن مورد بررسی قرار نگرفته است.  سال گذشته، سازمان ملل افزایش حداقل بیش از ۱۵ میلیون مورد خشونت خانگی در سراسر جهان به دلیل محدودیت‌های ویروس کرونا را پیش‌بینی کرد.

بیشتر بخوانید: چرا نباید شخص آزار دیده از تجاوز را سرزنش کنیم؟

منبع خبر ( ) است و جذابان در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 42955 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50002204039  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه جذابان مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط جذابان در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید