به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حسین رضازاده در گفتوگو با ایرنا در خصوص عملکرد تیم ملی در مسابقات جهانی منامه اظهار داشت: تیم ایران با ترکیبی از جوانان و باتجربهها به بحرین اعزام شد که نتایج تیمی و انفرادی بسیار خوبی کسب کرد. ۱۰ مدال انفرادی و عنوان نایب قهرمانی جهان نشان از عملکرد خوب نمایندگان ایران در منامه دارد. در ترکیب این تیم جوان ۱۸ ساله حضور داشت همچنین مسنترین وزنهبردار ایران ۲۶ ساله بود. راهبرد فدراسیون و کادر فنی، جوانگرایی در تیم ملی است. جوانانی که افزایش رکورد امیدوار کنندهای در بحرین داشتند.
دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۰۴ آتن ادامه داد: من چند سال پیش هم گفتم که تیم ایران نیاز به جوانگرایی دارد و فدراسیون در چند سال گذشته در این زمینه خوب کار کرد. پشتوانهسازی برای تیم ملی یک دستورالعمل مهم به شمار میرود که نباید از آن غفلت کرد. جوانانی که در بحرین به میدان رفتند در آینده میتوانند برای کشورمان افتخارات زیادی کسب کنند. همچنین جوانان دیگری در اردوی ردههای سنی حضور دارند که میتوانند جایگزین ستارگان وزنهبرداری ایران شوند.
رکورددار اسبق دسته فوقسنگین جهان با اشاره به عملکرد علی داودی و علیرضا یوسفی در دسته فوق سنگین عنوان کرد: ما ۲ سکوی جهانی فوقسنگین جهان را در بحرین فتح کردیم. افزایش رکوردها بسیار عالی بود. اما جوانان ما نیاز به تلاش و تمرین بیشتری دارند. علیرضا یوسفی در یکضرب باید بیشتر تلاش کند. علی نیز توانایی قهرمانی جهان را دارد اما نیاز به افزایش رکورد دارد. دو نماینده کشورمان در ابتدا باید خود را از مصدومیت دور نگه دارند و در ادامه به دنبال افزایش رکورد باشند.
رضازاده که چهار عنوان قهرمانی دسته فوقسنگین جهان را در کارنامه دارد، این را هم گفت: با تلاش این جوانان و پشتوانههایی که در تیم ملی هستند، امیدوارم که روزی عنوان قویترین مرد جهان به ایران بازگردد و این عنوان همراه با رکوردشکنی باشد. ما وزنهبرداران بسیار خوبی در این دسته داریم. البته وزنهبردار ارمنی (لالایان) نیز عملکرد بسیار خوبی دارد و این به جذابیتهای دسته فوقسنگین کمک خواهد کرد.
سرمربی اسبق تیم ملی وزنهبرداری در ارزیابی عملکرد یوسفی نیز گفت: علیرضا جوان بسیار خوبی است و انگیزه زیادی دارد و در منامه با کسب طلای حرکت دوضرب، شاهکار کرد. او با افزایش رکورد یکضرب میتواند خود را به عنوان مدعی جدید این وزن معرفی کند. البته ارمنستانیها اعتراضاتی نسبت به حرکت دوضرب او داشتند. یوسفی روی وزنه مکث زیادی ندارد و این موجب شد تا مسوولان ارمنستان اعتراض کنند که رد شد. البته او باید مکث خود را زمانی که وزنه را به روی سینه میآورد، طولانی کند تا بهانه، دست داوران یا دیگر مدعیان ندهد. او تکنیک خوبی دارد و در پایان رقابت نیز این مهم به یوسفی یاداوری شد تا در آینده مکث بیشتری داشته باشد.
رئیس کمیته فنی فدراسیون وزنهبرداری گفت: فدراسیون شرایط بسیار خوبی برای اردوها فراهم کرده و کادر فنی نیز نهایت تلاش را خواهد کرد. تیم خوبی ساخته شده و امیدواریم این تیم در آینده، وزنهبرداری ایران را به ریل موفقیت بازگرداند. تیم ایران جوان است و جوانی در وزنهبرداری یک فاکتور بسیار مهم و ارزنده به شمار میرود. با این جوانان میشود کارهای بزرگی انجام داد. بها دادن فدراسیون به جوانان، سرمایهگذاری در وزنهبرداری است که برونداد آن در سالهای آینده مشخص میشود.
رضازاده که در سال ۲۰۰۰ با طلای المپیک سیدنی به چهره شناختهشده جهان وزنهبرداری تبدیل شد در خصوص عملکرد روسلان نورالدیناُف وزنهبردار دسته ۱۰۹ کیلوگرم ازبکستان نیز گفت: روسلان ورزشکار بسیار خوش اخلاق و دوست داشتنی است از نزدیک او را میشناسم. او یک استثنا در جهان فولاد سرد به شمار میرود. از هر یکصد قهرمان یک نفر روسلان میشود. وی در ۳۳ سالگی رکورد دوضرب دسته ۱۰۹ کیلوگرم جهان را شکست تا نشان دهد که هنوز، حرف برای گرفتن دارد.
۲۵۸ ۲۵۸