جمعه, ۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-27
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 49017 |
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹ | ارسال توسط :
5 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از نهاوند، همزمان با کلنگ‌زنی شهربازی الماس غرب، بازارچه دائمی صنایع دستی و مدیریت سبز با استفاده از صفحات خورشیدی با هدف تامین برق و ساختمان مرکزی شهرداری نهاوند امروز جمعه در مراسمی با حضور استاندار همدان آغاز شد. شهردار نهاوند در آیین کلنگ زنی این طرح ها گفت: بررگترین شهربازی […]

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از نهاوند، همزمان با کلنگ‌زنی شهربازی الماس غرب، بازارچه دائمی صنایع دستی و مدیریت سبز با استفاده از صفحات خورشیدی با هدف تامین برق و ساختمان مرکزی شهرداری نهاوند امروز جمعه در مراسمی با حضور استاندار همدان آغاز شد.

شهردار نهاوند در آیین کلنگ زنی این طرح ها گفت: بررگترین شهربازی نهاوند در مساحت هشت هزار متر مربع با ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار آعاز و تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

مجید یوسفی نوید افزود: عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۲۵ کیلو وات نیز امروز آغاز شد که قرار داد این طرح منعقد و پیمانکار آن مشخص شده است.

شهردار نهاوند اضافه کرد: برای اجرای این طرح ۱۰ میلیارد ریال پیش بینی شده و با اجرای آن برق شهرداری نهاوند مستقل می شود، فاز بعدی این طرح ایجاد طرح خورشیدی در بام نهاوند است.

یوسفی نوید ادامه داد: یکی از مطالبات مردم، بانوان سرپرست خانوار و هنرمندان ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی بود که امروز این طرح با هزینه کرد ۵۰ میلیارد ریال آغاز شد.

وی همچنین گفت: فضای سبز شهر نهاوند از نطر وسعت و تعداد در سه سال گذشته به۲ برابر افزایش یافته است.

شهردار نهاوند خاطرنشان کرد: دنبال ثبت شهر نهاوند به عنوان شهر خلاق در یونسکو و ثبت روز نهاوند در تقویم ملی هستیم.

به گزارش خبرآنلاین، نهاوند مرکز شهرستانی به همین نام در جنوب غربی استان همدان قرار دارد و پس از همدان و ملایر، سومین شهر بزرگ و پرجمعیت این استان محسوب می شود.

شهر نهاوند از دوران ماقبل تاریخ به‌طور مداوم محل سکونت انسان بوده، و در دوران ساسانیان محل استقرار خاندان کارن بود، این شهر در زمان فتح ایران توسط مسلمانان، محل نبرد معروف قادسیه بود.

استرابون نهاوند را به عنوان شهری یاد می‌کند که توسط داریوش بزرگ تأسیس شد، اما به گفته پلینی، آن را آنتیوخوس اول با نام لائودیسه تأسیس کرد، یافته‌های باستانی آن شامل یک استوانه با کتیبه مربوط ۱۹۳ قبل از میلاد از آنتیوخوس سوم به نمایندگی از ملکه او، و یک محراب گرد با نوارهای حک شده در نقش برجسته و مجسمه‌های برنزی زئوس، آتنا، آپولو و دمتر می‌باشد.

نخستین ساکنان نهاوند حدود هزاره سوم پیش از میلاد کاسی‌ها بودند، مردمانی که به کوسایی شهرت داشتند، داریوش سوم پس از شکست گوگمل به دلایل نامعلوم راه بابل یا شوش و پارس را در پی نگرفت، بلکه از طریق ارمنستان به ماد وارد شد. 

اسکندر نیز داریوش را تعقیب نکرد و به بابل رفت، او یک سال بعد پس از فتح تخت جمشید برای مبارزه با داریوش وارد ماد شد، اسکندر در آخرین نبرد برای فتح پارس در زمستان ۳۲۳ پیش از میلاد به سرزمین کوسایی حمله کرد.

هفایستیون دوست صمیمی اسکندر در این زمان می‌میرد. پلوتارک می‌گوید که اسکندر یکی از شهرهای قبیله «کوسایی» را قتل‌عام کرد”او در چهل روز بیشتر سرزمین کاسایی‌ها را تسخیر و ویران ساخت، اسکندر بسیاری از کاسایی‌ها را همچون فدیهای برای روان یار نزدیکش، هفایستیون، قربانی نمود. 

۴۶

منبع خبر ( ) است و جذابان در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 49017 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50002204039  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه جذابان مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط جذابان در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید