جمعه, ۲۵ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-15
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 43002 |
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۶:۴۴ | ارسال توسط :
4 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرآنلاین، در دهه ۱۹۹۰ میلادی رقابتی داغ برای طراحی و ساخت یک جنگنده تاکتیکی و چند منظوره برای نیروی دریایی و نیروی هوایی آغاز شد که از دل آن اف ۳۵ برنده بیرون آمد اما طرح دیگری هم در میان بود که با نام اف ۳۲ شناخته می‌شود. هواپیمای بویینگ X-۳۲B اولین پروازش […]

به گزارش خبرآنلاین، در دهه ۱۹۹۰ میلادی رقابتی داغ برای طراحی و ساخت یک جنگنده تاکتیکی و چند منظوره برای نیروی دریایی و نیروی هوایی آغاز شد که از دل آن اف ۳۵ برنده بیرون آمد اما طرح دیگری هم در میان بود که با نام اف ۳۲ شناخته می‌شود.

هواپیمای بویینگ X-۳۲B اولین پروازش را در مارس سال ۲۰۰۱ انجام داد و در بازه آزمایشی چهار ماهه ۷۸ پرواز انجام داد که از جمله آنها می‌توان به یک پرواز بین‌قاره‌ای از پایگاه نیروی هوایی ادواردز به ایستگاه هوایی نیروی دریایی Patuxent River اشاره کرد.

این هواپیما با موفقیت توانست با استفاده از سیستم بالابر مستقیم به سیستم پروازی STOVL تغییر حالت داده و نیروی رانش را از نازل کروز هواپیما به نازل‌های بالابر تغییر دهد. هواپیمای X-۳۲B به علاوه توانایی‌اش در شناور ماندن و فرود عمودی را به نمایش گذاشت.

پروازهای آزمایشی در جولای سال ۲۰۰۱ به پایان رسیدند اما در اکتبر همان سال، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که هواپیمای Lockheed Martin X-۳۵ به جای X-۳۲ برای تولید و خدمت در ارتش این کشور انتخاب شده است. به این ترتیب اف ۳۵ در اولین نبرد خود به پیروزی رسید.

f35.jpg

دیوید تاسی، خلبان سابق A-۷ نیروی دریایی آمریکا درباره اف ۳۲ می‌گوید:« هواپیمای X-۳۲ یک ماه قبل از X-۳۵ وارد عرصه رقابت شد. آماده پرواز بود و به وضوح پیشروی اولیه را داشت.»

– این هواپیما در عین حال ارزان‌تر بود. X-۳۲ طراحی چندان پیچیده‌ای نداشت و ساختار آن ساده‌تر بود و طرح نهایی پیشنهادی که با نمونه اولیه متفاوت بود، بسیار معمولی‌تر به نظر می‌رسید.

درباره رقابت داغ اف ۳۲ و اف ۳۵ بیشتر بخوانید.

۵۸۵۸

منبع خبر ( ) است و جذابان در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 43002 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50002204039  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه جذابان مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط جذابان در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید