پلیس فتا بارها با ارسال پیامک های متعددِ هشدارآمیز به ایرانیان، از آنها می خواهد فریب نخورند و مخصوصا روی لینک های ارسالی توسط شماره های ناشناس کلیک نکنند.
بیشترین کلاهبرداری پیرامون سامانه «ثنا»ی تقلبی صورت می گیرد بدین نحو که کلاهبرداران و هکرها با ارسال پیامک ها و پیام های مختلف و اقناع کننده از طریق پیام رسان های خارجی و حتی داخلی به کاربران اعلام می کنند مثلا پستچی هستند و به منزل شما مراجعه کرده اند تا ابلاغیه قضایی تحویل تان دهند اما منزل نبودید حالا برای دیدن این ابلاغیه روی لینک زیر کلیک کنید؛ طبعا کلیک کردن همانا و هک شدن اطلاعات مالی و… شما هم همان.
شبیه این پیام ها که در پیام رسان سروش برای من ارسال شده و تصویر آن را در ادامه می بینید:
اما این تنها شیوه کلاهبرداران و هکرها نیست. آنها در شبکه های اجتماعی با انتشار تصاویر جنسی به شایعاتی دامن می زنند که بر اساس آن می گویند فلان فیلم غیراخلاقی فلان خانم باحجاب یا فلان بانوی متاهل لو رفته، طبعا چنین پیام هایی، کنجکاوی کاربران را در پی دارد و آنها بی محابا دنبال چنین فیلم هایی هستند تا این حس کنجکاوی برانگیخته شده، خاموش شود.
در پی این کنجکاوی منتشر کنندگان با قرار دادن لینک هایی خطرناک، از شما می خواهند برای دیدن آن فیلم ها روی لینکهای ارسالی کلیک کنید؛لینکهای آلوده ای که صرفا برای هک گوشی شما استفاده می شود.
مواظب این کلاهبرداری ها باشیم.